Ny friserad och häng hos moster

Före och efterbild på mitt hår.

I går jag hos frisören typ hela eftermiddagen. Tog lite längre tid än vad jag trodde men blev i alla fall super nöjd med resultatet så det va ju bra i alla fall. Under tiden va tjejerna hos min syster och hade det bara bra.

Eftersom det tog lite längre tid än jag trodde hann vi inte hem innan vi skulle i väg till min moster med familj för att äta middag. Va en riktig mysig fredagskväll helt klart.

Märktes dock på framför allt Emilia att det blev lite för mycket intryck osv då hon va lite små grinig.

Jag har sådan tur att min tjejer älskar att sova i vagnen.

Kom hem vid 21.30 och la barnen ganska på en gång och dem somnade nästan direkt. Ett het tips om man har småbarn och planerar att vara i väg efter läggdags är helt klart att ha med pyjamas. Så mycket smidigare än att börja krångla med det då man väl kommit hem.

Somnade nog ganska så snabbt jag också. Tjejerna sov väldigt gott tills dem ville ha mat där runt 05.00 tiden för att sedan somna om.

Kring 11 tiden kom sedan moster och gänget förbi och lämnade lite porslin. Blev även lite snabb gos med dem små. Går ju inte som att inte gosa då man kommer förbi tydligen.

Dem små ligger nu på varsin sida om mig och sover. Fortfarande i pyjamas men så kan det va i bland.

Ska nog fixa lite lunch nu och sedan överväga om jag ska ta en liten powernap med tjejerna. Märkt att det är super skönt verkligen. Sen får vi se om vi hittar på något i eftermiddag kanske går ner till Ok och postar ett paket eller något sådant.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg