Nu ska vi njuta av dem sista dagarna här 

I dag är det hela 12 dagar sedan vi lämnade stan för påskfirande i stugan i fjällen. Det har gått super bra då vi alla trivs väldigt bra här uppe. Verkligen en annan vardag än den vi är vanna vid hemma i stan. Här kan man verkligen hitta lugnet och slappna av på ett helt annat sätt. Det är faktiskt riktigt skönt stundtals.

I dag har vi softat på gården jag, mamma och tjejerna medans pappa är ute på fisketur med en vän. Då det är sol ute behövs det inte så mycket mer en en lunch ute för att man ska va ganska nöjd.


Ska inte ljuga dock att jag börjat längta tillbaka till den lite mer stökiga vardagen och framför allt våra vardagsrutiner. Det är väl lite så, borta bra men hemma bäst.

Saknar rutinerna nu. Det är trots allt lite av det jag och tjejerna mår som bäst utav. Men på söndag bär det av hemåt stan igen och vardagen. Ska inte säga att jag längtar kanske men det ska samtidigt bli ganska skönt. Vi har en del att planera om vi säger så.

Men först ska vi njuta, Kolla hockey och Formula 1 på tvn, ta skotern upp på fjället och bada badtunna några gånger till. Njuta av sista dagarna här helt enkelt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar