nr 1 Mitt liv fram till i dag

Jaha vart ska man börja då. Jag är uppvuxen i sävar, född den 18 januari 1991. Har väl aldrig varit ett sånt där snällt barn, men jag vet att både mina föräldrar och min omgivning tycker om mig ändå.

Gick på dagis först i stan och sen när min lilla syter kom till värden började vi tillsammans på dagiset målaren (tror jag det var) i sävar.När jag var 6år gammal började jag lågstadiet på sävar skolan, där knatade jag på år ut och år in ända tills jag gick ut 8onde klass. Det var väl där mina riktiga band till sävar brötts.

Jag valde detta år att bryta upp med sävar skola, jag började 9an på den då nystartade Prolympia skolan. Där träffade jag människor och lärare som gav mig den nystart som jag då behövde, efter 9år (!!!) i samma skola kändes det som om jag hade gjort mitt på sävar skola. Behövde helt enkelt en nystart för att orka igenom det sista och viktigaste grundskoleåret. Den läraren jag minns mest från detta år är Micke vår mentor, han (med hjälp av andra lärare)som gjorde skolan rolig för mig igen, Det är roligt att jag än i dag 4år efter jag tog farväl av klassen och lärarna forfarande har kontakt med Micke.

Efter året på Prolympia så var det då dags för Gymnasiet, valet föll på Idrott och Hälsa programmet på John bauer för min del, där vart jag dock bara kvar en teremin, trivdes inte riktigt med klasskamraterna så jag valde att hoppa av. Andra tereminen av det året ängnades åt att läsa engelska,matte,idrott och Svenska. Efter detta år så valde jag såldes att bara byta program och stanna kvar på John bauer, IT media programet vart mitt val. Och där är jag kvar än i dag och tar studenten till våren och som jag längtar.

Det har hänt mer än bara skolgång i mitt liv så klart. Jag är nu inne i mitt andra seriösta förhållande, jag har flyttat i hop med killen jag vill dela resten av mitt liv med. Jag kan på många sätt säga att jag är lyckligare än på länge.


Allt är inte alltid som man vill, allt blir inte alltid som man tänkt sig. Var stolt över den du är och det du faktist åstakommer,var stolt för att du vågar vara den du är.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg