Ni gör livet rikare

Att få vakna upp bredvid dig och din syster är det bästa livet givet mig.

Trots att jag i natt fick sova så va jag vaken tidigt, före kl 06.00 för att vara exakt. Tror det finns en inbyggd klocka i mig nu som vaknar det tider dem små normalt äter oavsett om jag egentligen kan sova vidare eller behöver vakna. Somnade om ett tag till dock efter att ha gjort lite saker på datorn samt varit över och pussat lite på dem små.

Har precis klätt dem små och gjort dem klara för dagens äventyr. Så nu är det bara jag som måste fixa mig lite samt att mamma ska jobba klart innan vi ska ut och gå. Hoppas regnet håller sig borta i alla fall.


Att ni varit så där små. Ofattbart.

Dem växer så det knakar kan man säga. I skrivande stund har dem gått från storlek 44 som dem hade första tiden efter dem kom till 62/68. Det är faktiskt ganska sjukt hur fort det går. Jag fick sortera ut det jag hade i storlek 50/56. Funderar på om jag ska testa sälja av lite av det kläderna som är mina. Det är lite klurigt att veta vad som är mitt egna vad som är lånat osv.

I natt sover mamma över hos mig för att vi ska fortsätta myshelgen. Det kommer bli ytterligare en mysig dag och kväll där vi bara umgås. Att vi nu kan spendera varje dag tillsammans om vi skulle vilja är ganska sjukt med tanke på att jag under 7,5år enbart träffade mina nära och kära ett högst begränsat antal om året. Det är typ den största vinningen bortsätt från flickornas ankomst som flytten tillbaka upp har givit mig.

Det är först nu då jag är tillbaka som jag inser hur mycket jag faktiskt tycker om att umgås med mina nära och kära. Dem är grundstenen i mitt och tjejernas liv helt klart. Och ärligt talat så finns det något inget finare.

Samtidigt som jag älskar att umgås med familj och vänner är jag också en sådan person som är väldigt trygg i att vara själv. Jag hittar gärna på saker på egenhand. Nu mera så klart med mina ögonstenar., Det är något jag tycker känns som en väldig trygghet. Jag behöver inte ha folk runtomkring mig hela tiden i alla lägen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer