NHL 20 - Corona tankar

Detta är det jag lägger mycket av min tid på just nu. Spela spel på PS4a främst NHL 20 och Fifa 20 har det blivit dem senaste dagarna. Skönt tidsfördriv. Är än så länge inte super duktigt men övar och det är framför allt väldigt roligt.
Annars så går dagarna väldigt sakta. Allt går bara runt och runt i samma spår. Svårt i dagens läge att hitta på så mycket utöver standar grejerna.

Snackade med farfar och farmor här om dagen. Träffades ute en sväng och pratade på avstånd. Det måste va något av det som svider mest just nu att inte få kramas och umgås. Är bara i stan ett begränsat antal dagar om året, (blivit lite fler nu i och med hur läget är dock)
Det svider att den begränsade tiden nu är helt förändrad. Men det är som det är och det är bara att göra det bästa av det. Så innerligt glad att dem inte drabbats och att dem mår bra. Det är läskigt att tänka vad det skulle innebära om dem blir smittade. Inget man på något sätt riskerar. Man får bara fokusera på att det kommer en tid efter det här.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer