När livet får en helt ny mening

Nu är dem här. Vill först bara säga att jag ska försöka få ihop en liten sammanfattning så småningom. Så detta är alltså inte min förlossnings berättelse utan mer att jag ville komma in och säga hej och visa att vi alla tre nu är hemma och mår bra. Kom hem vid 14 tiden i dag och flickorna är född 07:03 samt 07:28 så blev lite mer än 50h på BB.

I dag (fredag) ägnande vi oss åt lite slutbesiktning på tjejerna (läkarbesök, stick i handen osv) och utskrivningssamtal innan vi blev upplockade av tjejernas morfar. Sen efter det kom min syster och hennes familj på besök för middag och bebismys. Så himla fint att se att tjejerna får så fin hjälp av alla runtomkring. Vart nagelsalong och fix samt en massa mys.

Nej det är helt underbart att ha dem hemma. Nu får vi starta livet tillsammans på riktigt och hitta dem rutinerna som fungerar bäst för oss.

Just nu ska dem dock äta med 3hs mellanrum för att hålla och öka sin vikt. Men det är det som är det konstiga. Mamma känslorna gör att det knappt känns jobbigt att vakna och ge dem mat mitt i natten. Det blir liksom en naturlig del av att ta hand om det finaste som finns.

livet har fått en helt ny mening nu kan man säga.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar