När inte orken är där den ska

Ja just nu vet jag inte riktigt vad som händer. Energin är som bortblåst men försöker ändå jobba på med det som står på schemat. Det handlar för mig bara om att få saker gjort just nu. Dem dåliga nätterna med knappt någon sömn har blivit lite för många senaste tiden kan man ju minst sagt säga. Behövs en förändring på den delen för att få till en vettig vardag.

Men hur grått och trist det är just nu så vet jag också att det kommer att vända och bli bättre. Det är ingen snack om saken det vet jag. Inte som att det är första gången för min del. Det handlar om att göra det bösta av det.

Nu är vi dock inne i en period då vi börjar gå mot kallare tider och vinter. Jag är nog en av få som faktiskt ser fram i mot det. Hemma i Umeå hade dem tydligen en smärre snöstorm under gårdagen. Lite skillnad från här i Stockholm. Men börjat gå ner närmare och närmare nollgradigt i alla fall även här. Längtar efter att få ta fram dem allra varmaste kläderna och mysa in sig i stora tröjor och varma jackor. Snart är det även dags att åka upp en sväng till Umeå. Min kropp och själ behöver det verkligen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg