Mysondag

I dag har vi ägnat förrmidagen än så länge åt mys. Bara mys. Sovit länge. ätit frukost/flaskan i lugn och ro och bara myst i soffan och absolut inte stressat.

Då vi har en ganska intensiv helg framför oss så tar vi lite av vårat familjemys redan i kväll. Sover hos min mamma och pappa så som vi ofta gör på helgen. För i morgon kommer flickornas gudmor och hennes dotter på besök inför dopet. Ska bli så mysigt att umgås igen. Det är en av det saker jag saknar mest med Stockholm är helt klart dem närmaste vännerna. Ser så fram i mot att snart få ta med mig mina små ned och visa dem Stockholm och låta dem få träffa mina vänner.

Men innan vi åker upp till mamma och pappa för mys ska vi försöka beta av några ärenden. Byta en klänning tex. Men det verkar vara en rätt så fin dag ute i alla fall. Så det ska vi ta vara på och ha en fin eftermiddag ute och fixa ärenden.

Ska nog sätta mig och försöka strukturerad upp lite vad som måste göras och vad jag ska prioritera.

Den här veckan har det inte varit någon prioritet på träningen dessvärre. Det har liksom inte funnits utrymme för det. Får se om jag kanske tar mig i väg och kör ett snabbare pass i kväll. Det får bli lite vad det blir just nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar