mysiga dagar

Här uppe rullar dagarna på i ett väldigt mysigt tempo. Nu har vi varit här i drygt en vecka och det har varit en vecka av mys kan man säga. Knappt varit utanför dörren. Det har varit en del på grund av att min mamma tillika barnens mormor har haft en del jobb att göra. Så kommande vecka kommer nog bli lite mer äventyrlig då vi allihopa är lediga och kan hitta på mer saker.

Här har det även varit mer behaglig värme, eller ja nästan åt det kalla hållet. Vilket gör att man faktiskt kan va ute med dem små. I stan har det ju varit ca 30 grader och det är nästan för varmt att göra saker med dem då dem är så pass små som dem är.

På tal om dem små så har jag fått två tjejer som verkligen älskar att sova. kl är ca 11:00 och dem sover fortfarande. Och då är dem bara uppe och käkar 2 gånger nattetid, vid 04 tiden och 07 tiden. Det är verkligen något som jag är sjukt tacksam för. Hoppas det håller i sig.


När man har små så är egentid inget man tar för givet kan man säga. Men så länge dem små sover kan jag ligga bredvid dem i sängen skriva det här inlägget och kolla på lite yotube i lugn och ro. Det är ren lyx kan jag säga.

Ska snart försöka se om dem sovit klart. I dag står att bada dem på schemat. Bada i diskhon blir det då vi lämnade badbaljan hemma då bilen var rätt fullpackad då vi åkte upp.

Tänker att jag ska försöka kolla ypp lite utflykter vi kan försöka planera in till nästa veckan. Lite dags att utforska närområdet. Så mysigt att få göra saker tillsammans hela familjen. Tror dem små börja bli lite smått understimulerade också. Även om det kanske inte är så då dem är så små. Är nog mest jag som börjar bli lite uttråkad och vill ut och hitta på saker.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer