Mysig start på en mysig söndag

I dag har vi börjat dagen på ett mysigt sätt. vi ligger alla tre i soffan och bara tar det lugnt. Tjejerna har ätit sina flaskor med ersättning och bara myst här bredvid mig. Vi ska bara sitta här en stund till sen ska jag äta något och försöka fixa mig. Alltid en utmaning och se om man kan få sig en snabb dusch även fast dem är vakna.

Sen är det dags att gå på en kortare promenad så vi kan stryka det från schemat med. 23 raka dagar har jag varit ute och promenerat. Olika långa rundor för visso men gått har vi gjort. Nu är det sista veckan på utmaningen och snart har vi tagit den i mål. Tanken är väl att man ska inspireras av att fortsätta gå med.

Sen i eftermiddag ska vi i alla fall i väg och umgås med min kusin och moster med familj. Vi ska se kusinens innebandymatch och sen umgås tillsammans en sväng. Ska bli riktigt mysigt minst sagt. Vi får hoppas att tjejerna tar sig en liten sovstund under promenaden med så att dem orkar och inte blir gnälliga under eftermiddagen. Ska nämligen inte ha med mig någon vagn. Är som en liten chansning minst sagt.

Nu ska jag kleta i lite Silvershampo i håret så det får sitta i en stund innan det är dags för dusch. Tänker att jag ska låta det sitta i en stund innan nämligen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar