mysig morgon och härlig familjedag

I dag vaknade vi strax före kl 08:00 eller jag vaknade lite tidigare än så och slog på Os curlingen som jag halv sov en stund till innan Tindra vaknade och började med en liten morgon konsert. Då valde jag att plocka över henne till min säng så att hon fick lite morgon mys med systern sin. Och är det något dem är bra på så är det mysa. Dem är verkligen gosiga med varandra. Det är så obeskrivligt fint att se.

I dag har vi planerat för lite av en familjedag med mina föräldrar, syster och systerdotter. Vi ska vara ute nere vid älven där mina föräldrar bor och grilla korv och åka pulka och lite sådant. Det är faktiskt magiskt att ha naturen och vattnet precis utanför där man /dem bor. Mitt i stan också.

Sen blir det nog att vi sover över där igen och myser framför Melodifestivalen i kväll. Är inget fan av melodifestivalen alls egentligen men lär få offra mig lite.

Just nu är det OS stafetten på tvn. Rätt skönt att det är så där lagom tidigt på morgonen. Så slipper man sitta inne och vänta på det innan man går ut men samtidigt inte kliva upp super tidigt heller.

Nu är det nog dags att försöka kliva ur sängen och börja fixa det som ska fixas. Blir lite mer med små än då man var ensam helt klart.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar