Mysig lördag - cykeltur 

I natt provade jag något nytt då Emilia varit rätt så missnöjd i sin säng dem senaste dagarna. Tog in lekmadrassen från vardagsrummet och lät henne sova på den på golvet i sovrummet. Vet inte men jag upplevde att hon sov bättre så, Det är också lättare för mig att ligga nära. Vist jag har en stor säng men då Emilia är ett barn som snurrar runt och har sig tycker jag det är lite läskigt då risken är att hon ramlar ur sängen. Så känns så mycket bättre att låta henne sova på madrass på golvet.

Mamma och pappa ska även ta med sig en till madrass från fjällen så att våran lekmadrass kan flytta ut till vardagsrummet igen.

I dag ska vi ha en riktigt mamma och Emilia mysdag.

Nu ligger hon i vagnen och vilar lite. Det verkar inte spela super stor roll när mina tjejer vaknar dem vill ändå vila då klockkan är kring 10-10.30 där i kring. Ganska skön tid ändå så det är väl bara bra,

Senare i eftermiddag är tanken att vi ska ut på en liten cykeltur. Vi har paket på två olika ställen som jag är sugen på att hämta ut. Bland annat ett födelsedagspaket från Gudmor Emelie och hennes familj. Så spännande. Det andra är ett paket från Jollyroom med lite mer nödvändiga saker. Vi får se om vi orkar hämta båda i dag eller om vi tar dem på olika dagar.

Annars är det inte super mycket som står på schemat i dag. Ska försöka städa undan i kaoset som är nu då Emilia vilar i vagnen. Både tvättmaskinen och diskmaskinen ska fixas och sen behöver jag byta lakan i typ alla sängar. Men först plocka ihop alla leksaker som alltid ligger exakt överallt.

Nej nu är det dags att ta tag och få lite ordning på kaoset så att säga.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg