myshelg

Vi har varit hos mina föräldar hela helgen. Har var riktigt mysig helg där vi bara spenderat tid med varandra. Förstår inte riktigt hur jag har klarat att bo så långt i från familjen så länge som jag gjort.

Har verkligen laddat batterierna i helgen. Vilket har varit otroligt behövligt. Bara fått koppla bort lite och bara legat i soffan. Att bara få hjälp med twinsen gör så otroligt mycket för återhämtningen om det så bara handlar om några timmar.

Så att ligga på soffan i princip en hel dag tillsammans med mina små är ren lyx. Lika lyxigt är det att ta en dusch som inte behöver innehålla stressen utav att någon av dem små när som helst kan behöva mig.

Att helt enkelt få lite hjälp med att någon annan tar ansvaret om än bara för en stund under en promenad eller 10-15 minuter för en dusch.

Nu går vi snart in i en ny vecka också. Har faktiskt inte så super mega mycket planerat. Vi ska sova hos mamma och pappa i morgon igen för att jag ska till tandläkaren 08.40 på tisdagsmorgonen. Då mina små sover så sjukt länge på morgonen så valde vi att sova hos dem så jag slipper stressa upp dem sjukt tidigt på morgonen.

Vi skulle egentligen på öppna förskolan i morgon men jag tror vi hoppar det då vi ska i väg och umgås med en kompis och hennes dotter strax efter lunch. Blir ofta för mycket med två aktiviteter på samma dag för mina små, och framför allt om man inte hinner hem i mellan.

Börjar misstänka att det även börjar bli dags för tänder här. Hoppas inte båda får samtidigt bara. Kan bli smått jobbigt som det är med en. Tiden går för fort och mina småtjejer växer alldeles för fort.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer