Mysdag med tjejernas mormor
Så fort Emilia vaknade kröp hon in till Tindra för att leka i deras lekrum. Så mysigt att dem kan sitta där tillsammans och leka lite. Så mysigt att dem verkligen trivs tillsammans. Så skönt inför då dem ska börja förskolan. Dem kommer ju alltid ha varandra om man säger så.

Nu är dem ute på den dagliga promenaden med mormor. Mormor som även ska sova över hos oss i kväll. Riktigt pyjamas mys, med massa god mat at och massa godis osv.

Ska i väg och köpa suchi till mamma och någon annan mat till mig.
Att se dem tillsammans är faktiskt ganska magiskt. Det verkligen syns att dem har det speciella bandet tvillingar får. Det liksom går inte att beskriva riktigt. Så häftigt att vara med om det.

Då jag ändå ska in till stan då jag ska handla middag ska jag även passa på att träna ett pass liite senare.

Nu ska jag dock passa på att tvätta håret ordentligt, blir nog en kur med silvershampoo och sen plocka lite, diska flaskor och fixa lite. Sådant som kan vara ganska skönt att passa på att göra då tjejerna är ute på annat.

Vattkopporna har för övrigt äntligen börjat torka ur så snart är vi tillbaka på bannan igen. Så skönt att vi snart kan börja va ute och hitta på saker igen. Är ju så van att tjejerna alltid hänger med så veckan som varit då jag varit ute på ärenden själv osv har varit ganska ovanna. Alltid så vann att ha stra vagnen med massor av saker med mig.

Nej nu är det dags att ta tag i dagen lite mer på riktigt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg