mysdag

I dag har jag saknat Stockholm lite extra. Blir så i bland och speciellt då jag haft några dagar då jag haft tråkigt. Det är liksom rätt stor skillnad på farten i städerna.

Men känns fortfarande väldigt skönt och rätt att vara tillbaka i Umeå. Men hur rätt det än känns så kommer det stunder då jag saknar Stockholm. Vilket jag anser inte är så konstigt, va ju ändå min hemstad i närmare 7,5år.

Annars har det nog inte hänt något jätte speciellt som vanligt dem senaste dagarna. Inte hänt något alls att berätta om. Bytt en jäkla massa blöjor och avverkat minst lika många flaskor ersättning. Men det är ju så det är att vara mammaledig med två små. Blivit en hel del serier också.(kanske borde göra ett inlägg med mina favorit serier)

Helt ärlig har jag inte varit super motiverad till att göra så speciellt mycket annat heller. Just nu är det bara mys som står på schemat i princip. Inte så där super mycket mer som händer här uppe just nu. I bland kan jag nästan bli stressad av att göra ingenting.

Tror dock att det är bra för mig att inte göra någonting, eller ja förutom allt runt barnen. Man får träna lite på att ha tråkigt helt enkelt.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar