Mys morgon

Vi har haft en väldigt mysig morgon och bara tagit det lugnt. Tindra somnade före 19 i går så hon har sovit nästan 15 timmar. Helt galet. Men hon behövde nog det helt klart. Nu ligger dem båda i babygymmet tillsammans medan jag väntar på att mina varmamackor ska bli klara.

i kväll blir det lite egentid för den här mamman som ska gå på hockey med en vän och hennes familj. Ska verkligen bli hur roligt som helst. Nästan helt utsåld arena också. Va väl si så där 2år om inte mer sen man såg någon hockey Live.

I går fick tjejerna smaka lite grötklämis för första gången. Då vi är ute en hel del är det verkligen smidigt att ha med sig. Ska börjar införa lite mer gröt osv i deras kost snart blir dem ju nämligen 6 månader. Vilket i sig känns ganska sjukt. Tiden går ju på tok för fort minst sagt.

Annars blir det inte super mycket i dag. Vi ska snart klä oss och gå våran dagliga promenad. Väldigt tråkigt väder men bara att klä sig så ska det nog gå bra. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder heter det väl ändå?

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer