Mogonstund har guld i mun - sovrutiner för dem små.

Vi har haft en väldigt soft morgon kan man säga. Som många av våra morgonstunder så börjar vi dagen väldigt lugnt. Det är ingen ide att stressa om vi inte ska i väg på någonting.

Började dagen med att dra i gång en tvätt och sådana hemmasysslor.

Nu sover Emilia sin första sovstund för dagen och ska försöka få Tindra att sova en stund med.

Vid lunch kommer flickornas mormor hit så ska vi hjälpas åt att ge dem ett bad, va ganska länge sen nu så det börjar bli dag.

Sen ska vi ta oss ut på en höstpromenad också. Behöver handla bröd och hämta ett paket på Ica. Då det kommer till hösten tycker jag det är den bästa årstiden då det kommer till att vara ute och promenera.

Annars händer det nog inte alls så mycket i dag. Ganska skönt att ha en lite lugnare dag där man kan ta saker som det kommer.

Ska även försöka se om jag kan försöka kartlägga lite hur deras sovmönster ser ut. Vilka tider den sover och hur länge osv. Dem är ju fortfarande ganska små så det kanske är lite svårt att se någon mönster på det sättet redan men kan tycka att det kan vara rätt intressant ändå. Så får man även en grund senare då man ska försöka skapa rutiner.

Det är lite så jag är älskar att skapa och följa rutiner. Det blir så mycket lättare då helt enkelt. Var så även innan dem små kom men nu är det ju rutiner även för dem små som ska skapas. Faktiskt lite intressant att följa deras sov och mat mönster och försöka göra rutiner utifrån det.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer