Mina tatureringar

Jag har fyra tatueringar än så länge, kommer säkerligen bli fler. Dem är gjorda December 2010, Maj 2012, September 2013 och Januari 2016.

Var och en av mina tatueringar betyder något eller påminner mig om saker. Nr 1 och NR 2 är citat som betyder mycket för mig. 1an är en påminnelse att man ska ta vara på varje dag som om det vore den sista och Nr 2 är dels ett citat som kommer från Hockeyn och dels så handlar det för mig om att man ska komma ihåg det som varit. Nr 3 symboliserar en hel massa kan man säga en rolig tid i livet, en stor idol,laget i mitt hjärta samt åren då dem blev Svenska mästare. NR 4 Kan man beskriva som att rosorna kan beskriva livet, både taggigt och vackert.


Mina föräldrar hade väl lite delade kommentarer kan man säga men samtidigt tyckte inte så mycket alls då jag var myndig då jag gjorde min första.

Min inspiration har kommit från att jag alltid tyckt det varit sjukt snyggt med tatueringar och att man kan få med sig något resten av livet är för mig rätt häftigt.

Min nästa tatuering blir att fortsätta på armen då jag har lite planer på hur den ska se ut. Det är bara det ekonomiska jag måste få till, får helt enkelt vänta ett tag och spara.

mig går det inte riktig att säga vilken jag är mest nöjd med då jag gillar alla på sina egna vis. Alla finns ju där av en anledning men nr 3 är jag väl lite extra stolt över då jag själv ritat den och det finns så mycket minnen i den.

Ingen av mina tatueringar har la direkt gjort ont men nr 4 kändes lite då den går ner i närheten av armhålan där man har tunn hud. Nr 3 var också en speciell känsla då det var min första med skuggning och inte bara linjer.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer