Mina små älsklingar

Slutar aldrig förvånas över hur snälla mina små tjejer är. Hade ställt in mig på en lite tuffare natt i och med vaccineringen, min mamma sov här för att kunna hjälpa till om dem skulle varit griniga båda två samtidigt. Blev väldigt förvånad minst sagt då dem sov utan avbrott mellan Dem fortsatte även sova ytterligare ett par timmar efter lite mat. Kan verkligen inte klaga på sömnen. Dem är ju också väldigt snälla över lag. så det är väldigt tacksamt.

Dock var dem lite små gnälliga där på dagen. Så klart precis då jag hade bjudit över ett par vänner på middag. Tur att dem också har barn så dem förstår att i bland är det lite kaos. Att dem sedan är jordens klipper och hjälper mig att styra upp i kaoset är helt ovärderligt. Det är det som är det mest värdefulla med att umgås med andra som också har barn. Blir en helt annan förståelse.

Just nu ligger dem och sover i varsin babysitter i väntan på att gudmor med familj ska komma på besök. Vi har verkligen längtat minst sagt. I bakgrunden går det lite OS på tvn. En sådan skönt avslappnad förmiddag kan man säga.

Senare i kväll ska vi alla tillsammans gå över till mina föräldrar och käka Hamburgare till middag. Kan inte nog många gånger säga hur värdefullt det är att mina föräldrar går ihop med mina närmaste vänner. Det blir som så naturligt för mig då dem två delarna är det viktigaste som finns för mig och tjejerna.

Vad helgen med besök har att erbjuda återstår att se. Blir nog lite lugnare tempo än då Emilie var uppe sist. Nu är vi liksom för många för att rymmas i bilen så nu blir det att hålla sig lite mer på hemmaplan. Men jag klagar inte. Finns ju en del att göra i och med jag nyss flyttat.

Sen är det något vist med att bara vara i nuet. Att umgås tillsammans utan att ha tusen måsten. Och nu under OS kan man ju verkligen skatta sig lycklig att gästerna också gillar idrott. Det kan liksom gå i bakgrunden då man gör annat utan att det är några problem.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar