mina favorit podcast

Jag är en sådan människa som lyssnar på väldigt mycket podcast. Tex så är det väldigt nice att lyssna på något då jag matar dem små eller helt enkelt bara väntar på att dem ska vakna. Tex så sitter jag med en podd i lurarna i skrivande stund. Jag tänkte jag ska tipsa om några av mina favorit poddar

Snutsnack:

Beskrivningen om podden:

Snutsnack är en podd där Hasse Brontén gästas av poliser. Gästerna delar med sig av speciella händelser och upplevelser från sitt yrkesliv. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkan och betydelse vidare i livet.

Mina åsikter om podden:


Jag tycker det här är en väldigt bra och spännande podcast som ger en inblick i polisens vardag. Den visar även på hur stort polisyrket är och hur många olika delar som faktiskt finns inom yrket polis.
P3 dokumentär:

Beskrivning om podden:

P3 Dokumentär är ett radioprogram i Sveriges Radio P3 skapat av Kristofer Hansson och Fredrik Johansson Programmet blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände, där det hände. Händelserna utspelar sig i Sveriges nutidshistoria och kan vara lokalt förankrade till storpolitiska maktspel.

Mina åsikter om podden.

Jag gillar starkt den här blandningen mellan dokumentärer om stora händelser som hänt i relativ nutid och äldre fall som hände innan jag var född. Många intressanta fall som i alla fall jag har svårt att slita mig i från.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar