Mina favorit citat

Jag har några citat som fastnat lite extra i mitt liv. Några av dem har jag också tatuerade på min kropp. Två i text och en i en symbol som står för det citatet. Jag tänker i det här inlägget beskriva lite vad dem citaten har för betydelse för mig.

Alltid sakna aldrig glömma
Det har jag tatuerat på undersidan av överarmen. För mig betyder det att man kan sakna det som varit men man ska aldrig glömma att det även är det som format oss till det vi är i dag.

Lev livet i dag för i morgon kan det vara försent.
Det är ett citat som jag också har tatuerat på mig, det var faktiskt den allra första tatueringen jag gjorde då jag precis hade fyllt 18. Tycker det är ett citat som talar ju rätt mycket för sig själv. Att man aldrig vet vad morgondagen har att ge och att man därför ska se möjligheterna med varje dag. Att vara tacksam för det man har och möta varje ny dag på ett sådant bra sätt det går.

I motvind lyfter draken.
Det är lite vad draken jag har på min ena arm står för. Själva citatet tycker jag står för styrkan att resa sig efter man varit på botten. Att vända en motgång och ta sig vidare ifrån det med huvudet högt.
Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar