Måndag kort och gott

Denna förmidag va inte lika smidig och lätt som det brukar vara. Men så är det i bland. Dem små som inte är på sitt bästa humör i kombination med en mamma som inte hunnit med frukosten är ingen rolig kombination kan jag minst sagt säga. Men nu sover den en stund så nu ska vi verkligen vända på steken så att säga.

Nu sitter jag och väntar på att min pasta ska bli klar så jag kan äta lunch och få lite ny energi. Det behövs hos denna tvåbarns mamma kan jag tala om.

Blir även att fixa lite hemma innan vi senare ska ut på äventyr. Finns alltid något att sortera, städa eller fixa med. Det är som ett evigt hjul som bara snurrar runt runt.

Planerna för dagen är att jag ska fixa ett nytt gymkort och säga upp det gamla. Hittat ett gym där jag får ha med tjejerna på ett lättare och bättre sätt. Så ska ge det en chans och se om det ökar mina chanser att komma i gång mer ordentligt med träningen.

Sen ska vi sova hos mamma och pappa i natt då jag ska spela korpen innebandy i kväll och det blir rätt sent. Blir nog rätt mysigt. Hinner se till att tjejerna sover innan jag ska dra också så det känns skönt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg