Måndag igen

Så här kan det se ut då man har en liten som helst bara sover i vagnen samtidigt som vagnen är för stor för att rymmas i sovrummet. Då får man helt enkelt tänka utan för boxen lite. Men faktum är att hon sov hela natten utan att vakna så där så på så vis var det ju en riktig succé.

I dag har vi bara tagit det lugnt nu under förmiddagen. Faktum är att vi åter igen tog en ordentlig sovmorgon. Jag måste verkligen lära mig att ställa väckarklockan så vi kan få en bättre morgonrutin. Har liksom inte käkat frukost och kl är kring 11.

Vad som sker i dag vet jag inte riktigt. Ska kanske tvätta lite och få det gjort. Samt fixa med barnens kläder inför veckan vi precis startat. Skulle ha gjort det i går men var på tok för trött för att fixa det då jag kom hem då vi var i väg i går.

Vi va alltså i väg på tjejernas första innebandy match i går, det var mysigt. Tindra sov i två perioder och satt nyfiket och kollade i den sista perioden. Emilia va mer orolig i början men då vi byte platser till längre upp på läktaren blev det bättre samt att vi tog upp själva liggdelen till hennes vagn. Då gick det riktigt bra även för henne.

Tog bussen hem efteråt och va hemma 21.15 då var barnen så klart lite övertrötta och smått gnälliga i typ 20 min. Sådant man får försöka tänka på.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer