Måndag - ny vecka nya tag

I dag tar vi det mest lugnt på förmiddagen. Vi började med en riktigt god sovmorgon och har i princip bara hunnit klä oss och mysa framför tvn. Eller ja tjejerna är klädda men jag ska snart fixa mig men först lite frukost, eller ja får se om jag hoppar direkt på lunchen. Jag ska även försöka mig på en dusch. Får se hur det går nu då båda tjejerna är vaken men får hoppas på det bästa.

Jag har lyckats koppla mina hörlurar till tv så kan se mina program där medans tjejerna ser sina barnprogram på ipaden. Så skönt att inte jämt behöva sitta framför datorn och kolla.

I eftermiddag är det sen dags för ett besök på BVC. Vi har verkligen en toppen bra sköterska där så det är verkligen hur mysigt som helst. Riktigt härliga besök. Nu är dem ju lite över 8 månader och det var nästan 2 månader sen vi var där sist och det har ju verkligen hänt mycket sedan dess så det ska bli kul att få dela med sig av. Sen alltid skönt att få ta upp det saker man går och funderar på. Brukar ta hela den timmen vi har. (eftersom dem är tvillingar har vi dubbla tider)

Efter bvc besöket är tanken att vi ska åka upp till mamma och pappa på direkten och mysa en stund. Blir bara en liten stund. Det är väl typ det som är planen. Får se om jag kanske tar och bränner av ett pass på gymmet. Annars blir det nog bara lugna puckar i dag. Får se om veckan bjuder på något mer roligt. Har nog några roliga saker på gång tror jag men vi får se helt enkelt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg