Månadens ups and downs

Månadens höjdpunkt:
Månadens höjdpunkt måste nog ha varit musikalshowen oh What a Night som jag av en slump fick tag i biljetter till sista helgen innan alla event ställdes in på grund av smittan. Det var magiskt och en kväll som jag ser tillbaka till med stor glädje då det var i en period med mycket huvudvärk. Det var även så himla oplanerat då en polare skriver på Facebook typ 3-4 timmar innan och söker någon att gå med.

Månadens bottennapp:
Allt som händer runt om i världen. Att man inte riktigt kan. se när det ska vända igen. Det kan skrämma mig lite. Nästintill alla mina rutiner har försvunnit då det mesta bara stänger ned och det kommer bara nya riktlinjer hela tiden känns det som. Saknar att ha rutiner i livet helt klart.

Månadens köp:
Mina Airpods helt klart. Sen dagen jag köpte dem har dem typ suttit i öronen 24/7 nästan.

Månadens projekt:
Många saker ligger ju som bekant nere så har inga direkta projekt i gång. Det största projektet har nog varit och fortfarande är att byta stad och få saker och ting att fungera i vardagen.

Månadens Spotify-lista:
Finns så många men får bli denna den här gången. En skön mix att diverse låter som gör mig på bra humör.


Månadens snedsteg:
I bland kanske jag måste tänka mig för vad jag väljer att reagera på. Det kommer alltid finnas folk som inte håller med dig och står bakom dina handlingar. Det är jag även fine med. Men då det går ett steg längre och inte blir annat än påhopp så kanske man inte ens ska lägga energi på att bemöta det.

Månadens mest läs/se värda:
Var länge sen jag läste en bok fram tills för ett tag sen då jag tappert gav läsandet ett försök igen. Dock inte hunnit speciellt långt med den boken så återkommer med den senare.

På film och serier fronten har det dock gått lite bättre i tider där man helst av allt ska hålla sig inomhus. Precis sett kart Fallet Gabriel Fernandez som var bra. Sen kollar jag på svts Bäst i test. Sjukt bra om man vill skratta. Det har även kommit en ny serie på cmore som verkar lovande, Bäckström tror jag den hette.

Månadens lärdom:
Att bara skaka av sig hatet som folk sprider. Det är inte värt att lägga energi på det.Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg