Man vet inte vad man har förens det gått förlorat

Ligger i sängen och borde egentligen sova för länge sen. Men började fundera över en sak som jag funderar på lite nu och då. Det här med kärlek. Det kan ju liksom vara något av det bästa man som människa kan ge en annan människa. Tryggheten som det för med sig är något helt otroligt obeskrivligt. Att få vara the one för något.

Jag saknar det så in i bomben. Att bara ha någon som man vet att man är nr 1 för. Har skrivet om detta förut men i bland så tåls saker att upprepas

  Jag kan komma på mig i bland med å sitta och fundera på vart jag hade varit i livet och hur det hade sett ut om det fortfarande var vi. Hade jag kunnat agera annorlunda så det kunnat få ett annat slut? Troligtvis inte. För då hade jag inte varit jag. Då ett förhållande formar dig till någon som inte är du ska man kanske börja fundera på om det är rätt att hålla kvar i det. 

Jag försöker tänka på dem sakerna som jag troligtvis inte hade upplevt i mitt "gamla liv" Saker som format mig till den jag är i dag, saker jag är otroligt stolt över. Jag kommer ju så klart aldrig få veta och med säkerhet kunna säga hur det hade varit om han fortfarande stått vid min sida. 

Jag saknar inte personen i frågan längre, det var det länge sen jag gjorde det. Men jag saknar att krypa ner bredvid någon i sängen på kvällarna, något som stötar mig oavsett vad det handlar om även i dem mörkaste stunderna, någon som får mig å skrattar med mig åt mina tusen dåliga skämt.  

Samtidigt som kärleken är det bästa man kan få av någon så är den också det bästa man kan ge.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer