Lugnet före stormen 

Nu är det rätt så lugnt här hemma. Emilia har sovit typ hela eftermiddagen känns det som. Tror det är tänder på gång så låter henne sova tills hon vaknar. Det finns ingen mening att väcka henne just nu känner jag. Tindra ligger och har lite vaken vila i sin säng.

Jag plockar och städar lite i mellan åt i dag är det verkligen inget högt tempo på mig. Mycket beroende på att jag i morse glömde ta min adhd medicin. Blir rätt sänkt då det sker. Men tog det rätt snabbt då jag kom hem och kom på det. så nu är jag tillbaka på bannan.

Mamma kommer hit på en stund. Alltid lättare att få klart städningen då man är två. Så kan tjejerna också va med i sina matstolar. Det är faktiskt ganska mysigt och göra det tillsammans. Känns som det ständigt finns saker att städa då man har små. Men samtidigt väldigt skönt att hålla efter och inte låta det blir super mycket.

Tanken är att jag kanske också ska ta mig i väg en sväng på gymmet. Dag att denna mammakropp får börja slita lite ordentligt med. Det behövs om vi säger så. Vardagen med två numera 8kgs tjejer är bra mycket mer fysisk än man tror. Blir ju en hel del lyft som man inte tänker på. Kanske därför kroppen också i alla fall är i okej form. För att man får en del styrketräning i vardagen utan att man ens tänker på det. Men längtar efter ett riktigt tungt pass som ger träningsvärk. Det minns jag nog inte ens när jag fick senast.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar