Lugn start på dagen

I dag har vi startat dagen på ett väldigt lugnt sätt kan man säga. Som vanligt. Vi var i alla fall vakna i lite bättre tid. Antar att jag bara ska njuta och vara glad över att jag har barn som sover länge på morgon. Vilket dem har gjort ända sedan dem kom.

Snart kommer min mamma och går en promenad med tjejerna. Vilket hon gör i bland på sin lunchrast. Så himla mysigt att hon har den möjligheten i bland.

I kväll blir det familjemiddag hos mamma och pappa. vi brukar försöka ha söndagsmiddag tillsammans i vanliga fall men då alla varit på olika håll mycket på senaste tiden var det rätt länge sen vi fick ihop det. Och i och med att mamma och pappa åker till fjällen i morgon så fick det bli en onsdagsmiddag i stället.

Innan dess kanske vi ska i väg och göra några ärenden. Vi får se helt enkelt.

Så här sitter vi nu och ska göra det en stund till innan vi drar ut.

Dem små ligger i babygymmet tillsammans och pratar. Det är verkligen bland det finaste som finns att se deras samspel med varandra. Dem kan liksom ligga och kolla på samma leksak i babygymmet och skratta tillsammans.

Jag är verkligen glad att jag har en frisörtid på fredag och att syrran kan vara barnvakt då mamma och pappa är i fjällen. Om det är något jag märkt sen jag fick tjejerna är att jag verkligen lägger mindre tid och pengar på mig själv.

Vi får se vad det blir helt enkelt men tror jag vet ungefär hur jag vill ha det. Häst och vinter fräst ska det bli i alla fall.

Fick något ryck då tjejerna va på promenad med deras mormor. Städade ur båda mina badrumsskåp, plockade in den rena tvätten, satte på en ny maskin samt att jag även satte på en diskmaskin. Så nu är det i alla fall ganska okej rent och fint hemma.

Nej nu är det snart dags att se till att tjejerna får varsin flaska så att jag sen kan börja packa ihop osv. Det tar alltid längre tid än man tror och då man har små är det verkligen ingen bra ide att stressa.

Kanske något snabbt att äta själv också. Har tyvärr ganska lätt att glömma bort att det inte bara är dem små som behöver mat. Som tur är har mamma hjälpt till med lite matlådor så har gott om färdiga lådor. Typ räddningen då man är ensam med två små.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar