Lugn förmiddag

Nu på förmiddagen är det bara jag och tjejerna hemma då mamma och pappa är ute och plockar svamp igen. Mina skor blev genomblöta efter turen i går så kan inte riktigt vara ute förens dem torkat.

Tjejerna sover och jag tittar på tv. Så det är väldigt lugnt.

Vi får se vad som händer i eftermiddag. Vi kanske åker på en tur med bilen ut till handlaren här i närheten för att säga hej och handla något gott till kvällen.

Det är inte jätte klara planer just nu men det blir lite som det blir. Här uppe har jag nästan aldrig några helt klara planer. Vilket både är rätt skönt men även stressar mig lite då jag är en sådan människa som gillar att ha koll.

Jag lyckades med ett litet kaos i natt kan man säga.
Jag sov med Emilia i sängen medans mamma och pappa hade Tindra i bäddsoffan ute i vardagsrummet. Jag skulle helt sonika ge Emilia en flaska som vanligt. Hon va väldigt hungrig så hon va lite ledsen. I den veva väljer min lins att ploppa ur ögat så tänker att jag skyndar mig att fixa flaskan för att sedan lägga linsen i linsburken. Det gick lite för fort kan jag säga. Skruvade på locket på flaskan lite snett och det medför att man häller flaskan över ungen. Hann i alla fall springa i väg och rädda linsen så att jag kan se något.

Så det blev bara att byta på ungen, göra ny flaska osv. Det va väl ingen fara så mer än att jag va ruggigt irriterad på mig själv. Men så blir det i bland. Sen var hon pigg och låg och skrattade åt spektaklet. Vilket i sig va ganska skönt och avdramatiserande.

Med det vill jag säga att allting inte alltid går som man tänkt det. Men det mesta går alltid att reda ut och lösa. Det krävs kanske bara lite mer utav en än vad det var tänkt i början.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg