Lugn förmiddag. 

Än så länge i dag har vi bara haft en väldigt lugn och härlig förmiddag. Vi klev upp kring 08.20 och har bara myst, sett på lite barnprogram och lite YouTube. Har även hunnit klä Emilia och tvättat håret med silvershampo samt fixat det med plattången. Emilia sover nu sin första Nap för dagen. Får se hur lång den blir. Jag sitter och ser lite serier och ska göra lite små fix på datorn så som att kolla igenom mail osv. Sådant som helt enkelt oftast är lättare att göra medans dem små sover.

Tindra verkar bara ha det bra i fjällen med sin mormor och morfar. Fått massor av bilder och just nu är dem ute på skoter och fisketur. Det verkar som dem bara har det bra minst sagt. Längtar själv efter att få åka upp. Nästa gång så åker vi nog alla med.

I eftermiddag är tanken att vi ska ta oss ut och hitta på något. Lutar åt att vi åker upp på dollarstore en sväng. Det är sådana saker som oftast är lättast att göra då man bara har med ett barn. Inte för att dem inte är snälla osv men oftast är sådana butiker väldigt trånga då man har dubbelvagnen.

Sen ska jag även komma i håg att stanna till i stan och beställa nya glasögon. Sista dagen att byta i mitt abonnemang så det ska jag se till att det blir gjort. Tror vi gör det på vägen upp till Dollarstore måste ändå byta buss i stan osv.

Jag har insett hur mysigt det här med egentid med dem är. Helt oslagbart att i bland bara få ha fullt fokus på ett barn. Kommer ett inlägg om det i eftermiddag.

Nej nu ska jag väl se till att även jag kommer ur pyjamasen och i några kläder, ska även passa på att käka lite lunch nu i lugn och ro.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar