lugn dag hemma.  att våga ta en paus 

I dag då vi vaknade kände jag bara att vi behövde ta det lite lugnt. Så avbokade dem sakerna vi hade på schemat i dag. För hur kul det än är att göra saker och träffa nya människor så blir det inte bra då varken jag eller kidsen har energin till det.

Jag ska försöka ha en dag i veckan till att bara vara hemma. Ladda batterierna och fixa i ordning med sådant som kanske inte annars hinns med. Tror både jag och tjejerna behöver det.

Bokade dock in ett litet videomöte kl 13:00. Dock inget jag behöver förberedda något för eller så så det ska nog gå bra. Mamma skulle ta ut tjejerna på en promenad vid den tiden så jag kan ha mötet i fred. Så det är väl egentligen det som står på schemat nu.

Ska också börja fixa ordning lite i en garderob som nu är både pyssel skåp och linneskåp så ska flytta ut allt pyssel till en annan garderob och sortera upp det lite så vi får någon ordning på det.

Sen får vi se om vi kanske går en sväng till Ica och handlar lite också. Beror på hur mycket vi hinner och vad vi känner för.

Nej nu ska jag kanske försöka fixa mig lite. Behöver ju inte se ut som jag precis kommit upp ur sängen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg