Lördagsmys i sjukstugan å höstpyssel

I dag ägnade jag förmiddagen åt att laminera och klippa ut en hel del höstlöv jag ska använda som dekorationer framöver. Ett lätt och mysigt pyssel. Dock tar det sin lilla tid kan man säga. Först måste man plocka löven innan man låter dem torka lite och sen ska dem lamineras och klippas. Men ni får se framöver vad dem används till.

I dag har Tindra suttit i matstolen för första gången. Med lite stöd med handdukar på båda sidorna gick det väldigt bra och hon var faktiskt ganska nöjd i den. Det är sjukt vad det känns som det händer saker hela tiden med dem små just nu. Hänger inte alltid med om vi säger så. Det blir bara mer och mer människor av dem vilket är väldigt häftigt att få vara en del av.

Just nu är vi även lite mindre roligt inne på första förkylningen som jag kanske pratat om i tidigare inlägg. Men det verkar vara av lindrigare form på dem små då dem inte haft speciellt hög feber. aldrig över 38 grader. Dem är inte speciellt gnälliga heller, vilket dem iofs väldigt sällan är i huvud taget.

Framåt eftermiddagen tog vi en promenad över till flickornas Mormor och Morfar för att lördagsmysa lite. Och som vi har myst vi har typ suttit i soffan hela eftermiddagen och kvällen i princip och bara tagit det väldigt lugnt. Faktum är att vi knappt varit utanför vardagsrummet.

Det är dock bland det mysigaste som finns att bara spendera tid med dem små som absolut inte ställer några krav. Eller ja förutom mat och mys men det är inte speciellt svårt att tillgodose.

Det blir även att sova här i natt, faktum är att jag precis krupit ner i sängen bredvid en Tindra som sover. Det är bland det mysigaste som finns att bara krypa ner och gosa med dem små. Så oslagbart.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer