Lördag innan jul

I går sov vi över hos mamma och pappa. Jag va även i väg på ishallen och jobbade mitt första pass där. Det va liksom som att komma hem även om det är en helt ny plats och helt nya människor. Det är verkligen sådant här jag vill jobba med.

I dag har vi faktiskt hunnit en hel del. Vi myste hela förmiddagen. Mamma bakade lussebullar och jag gjorde egna klämmisar åt dem små. Så himla lyckat var det då dem båda verkade gilla dem. Så himla bra att kunna göra egna, mycket billigare och inte alls speciellt svårt. (kan göra ett eget inlägg om hur jag gör det framöver)

Gammal bild, tjejerna har så klart inte vinter overallerna på sig då det ör 5-6 plusgrader.

Vi har även hunnit varit ute på en promenad. Dem små sov så gott och vi promenerade förbi Ica, handlade lite go middag som jag och mamma ska äta då pappa är borta på hockey i kväll. Mamma hämtade även ut ett paket.

Vädret har dock varit ganska konstigt i dag var det nästan 6 plusgrader. Hallå det är jul om drygt en vecka liksom. Det blir liksom bara slask och väldigt äckligt.

Nu är klockan 16:30 och det är snart dags för att ge tjejerna mat. Dem äter riktigt burkmat nu nästintill varje dag. Det är så himla kul att se dem utforska nya saker och växa och bli stora.

Vi blir även kvar en natt till och myser med mamma och så klart även pappa då han kommer tillbaka. Jag skulle behöva en stund i soffan under täcket i kväll.

Nej nu ska jag återgå till vardagen och fixa käk och kidsen och se vad mer som måste göras.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg