Livet här och nu

Länge sen jag la upp en bild som inte är på mina små.

Tjejerna är på promenad som vanligt med sin morfar och mormor och jag passar på att pausa lite. Behövs bara en liten stund för att ladda upp lite och få lite ny energi. I dag blir det nog bara lugnt. Regnat en del osv. Men är ändå lite mysigt det också i bland. Skog och mark behöver det om inte annat.

VI befinner oss i alla fall i stugan uppe i fjällen och ska stannar här ett tag. Vilket ska bli väldigt skönt då det är så lugnt och skönt att vara här.

Så skönt att man bara kan ta med sig datorn och åka i väg så kan man ändå lösa det mesta.

Börjar nästan redan bli rastlös. Det här med att vara mammaledig kan i bland bli lite så att alla dagar ser likadana ut. Speciellt då mina twins bara är 2 månader. Tror det förändras ju äldre dem blir och kan börja göra mer och mer saker och delta på ett helt annat sätta. Har ju också sådan tur att mina tjejer är så lätta att ha med sig ut på äventyr.

I bland kan jag sakna livet i Stockholm lite, mer utbud på saker att göra och även där jag för tillfället har merparten av mina vänner. Men jobbar på att förändra det och dels ta upp gamla Umeå kontakter samt att skaffa nya. Dock är det bara att inse att det inte på långa vägar går att leva ett lika spontant liv med barn som man kunde innan.

När vi kommer hem är det i alla fall dags för flytt på riktigt efter många om och men. Ska bli så himla skönt att ha sitt egna igen. Även om det fungerat toppen bra att bo hos mamma och pappa ett tag nu så blir det som ett till steg i livet som mamma. Har dock varit skönt att ha dem i samma lägenhet nu första tiden med tjejerna. Men nu känner jag mig redo för nästa steg. Ska dock tanka batterierna här i några veckor först.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar