Liten paus

Bild från i vintras i fjällen.

Det blev lite paus här. I torsdags efter läkarbesöket (kan kanske skriva mer om det ett annat inlägg) så packade vi in oss i bilen och drog upp till stugan. Sen körde vi enbart en hel helg med bara mys. Tjejerna var verkligen super duktiga. Speciellt med tanke på att dem knappt suttit i babyskydden eller åkt bil innan bortsätt från dem 7min från BB. Nu fick dem liksom sitta i flera timmar. Självklart tog vi mat och blöjbytespaus.

Vi hade det i alla fall super mysigt verkligen. Vi stannade till efter lunchen på måndagen innan vi åkte hemåt. Väl hemma så satte jag mig och gjorde klart lite plugg bara samtidigt som jag såg hockey VM. Tråkigt nog missade tre kronor nu kvartsfinalerna.

Nu börjar en veckans alla måsten. I dag (tisdag) hade jag ett videomöte med min lärare, det gick bara bra. Sen efter det har jag nog mest tagit det lugnt med tjejerna. Fyllt i lite papper och sen har jag inte gjort så mycket mer.

Det som står på schemat mer i veckan är BVC för en månadskontroll för båda tjejerna, ultraljudstid för Emilia och Ortopedtid för Tindra. Jag ska till Kuratorn. Utöver det ska jag till moster och hänga där en eftermiddag samt att Morfar och Mormor kommer på besök. Ska bli trevligt och se dem igen. Tror inte vi träffats på snart 11 månader. Alltså var senast förre jag blev gravid med tjejerna.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer