Lite shopping åt tjejernaHar just försökt få i tjejerna lite att äta. Det är svårt då det dels är så varmt samt att dem inte är 100 pigga. Så blir mycket smoothie och vatten, och ersättning så klart. Det är dagar som dessa jag är extra tacksam över att dem faktiskt fortfarande dricker ersättningen. Så mycket lättare att säkerställa att dem i alla fall får i sig någonting då.

Jag har hunnit med ett litet pass på gymmet i värmen. Blev lite bålstabilitet bara. Så varmt nu så att cykelturen till och från gymmet va verkligen en svettfest. Men va i alla fall skönt att jag tog mig i väg en sväng, blir på så mycket bättre humör minst sagt.Blev lite shopping åt tjejerna på HMs rea påvägen till gymmet tidigare idag. Hittade faktiskt en del. Både sommarkläder dem kan ha nu men även varsin mys dress som dem kommer kunna ha till hösten då dem var i storlek 86. Nedsatta från 199kr till 60kr så va ju värt. Sen lite shorts och långärmade thirts som dem kan ha nu. Hittade även brun utan sol och ögonbrynsfärg till mig som jag snackade om att jag behövde köpa i förra inlägget.

Så får se om jag hinner fixa det då tjejerna sover sen. Den gamla färgen jag använde i går verkar inte ha tagit någonting alls för blev verkligen ingen skillnad. Så får helt enkelt prova igen.

Nu ska jag se om jag kan slänga mig i duschen och ta min efterlängtade hårtvätt. Får passa på att göra det nu lite snabbt då tjejerna för stunden är ganska nöjda.

Sen får vi se vad dagen mer bjuder på.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar