Lever för skrattet och buset

Går nog inte riktigt beskriva med ord vad dessa tjejer betyder för mig. Dem kom verkligen in i mitt liv med buller och bång. Men från första sekunden har det bara varit så mycket kärlek. Tror inte riktigt man kan förstå dem känslorna som finns till ens egna barn innan man själv blivit förälder.

Dem här två ska jag liksom lära vad livet är och vad man ska göra av det. Att forma dem till bra och godhjärtade individer är det mäktigaste uppdraget man kan ha. Att se till att dem har bra och trygga människor runtom sig är också något av en uppgift, en uppgift som kommer finnas med mig resten av livet.

Att varje morgon få vakna upp till Leenden och skratt är det vackraste som finns. Man glömmer lätt bort dem stunderna som är jobbiga för det glada och positiva tar över. Att få möta varje dag och varje äventyr med dem är obeskrivligt. Att få se dem bemästra och lära sig nya saker. Jag lägger mig varje kväll med en enorm känsla av tacksamhet. Tacksamhet över dessa två och tacksamhet över att dem är mina.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar