längtan

Ja här kommer det en liten uppdatering igen. Inga bebisar än. Förutom i magen i alla fall. Börjar bli riktigt tungt nu. Men nytt läkarbesök redan på tisdag så får se vad dem säger då. Flickorna mina verkar då må bra.

Jag är en sådana människa som jobbar mycket med målbilder och framför allt dem dagar som inte är super positiva och med bra känsla. Då jag behöver påminna mig om vad resultatet av det senaste veckorna kommer bli så har jag några gånger dem senaste tiden tagit fram ett plagg som är tjejerna och bara sitta för mig själv och gosa lite. Det är så nära men känns ändå som tiden går så sjukt sakta ändå.

Här om dagen nådde mina små även en milstolpe, hade aldrig trott första gången jag blev inlagd att mina små skulle vara kvar i magen in i maj månad. Men så blev det och det känns super bra.

Är nu i v37 så nu känns det som att dem får komma dock. Känns som om kroppen behöver få detta överstökat. Går inte riktigt att beskriva hur tungt det är just nu.

Tidigare i dag drog mamma med mig till Ikea för att hon skulle köpa en matta och lite småsaker. Tror vi va ute lite drygt en timme och det kändes typ som jag sprungit ett maraton.

Annars efter det har det mest gått sport på tvn för min del. F1, innebandy SM final, handbolls EM kval.

riktigt slappar dag som alla andra just nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg