lägesuppdatering

Sist jag skrev så handlade det om huvudvärk, sjukhus besök och allmänt kaos. Det var väl ca 3 veckor sedan. Varken då eller ni har jag fått några riktiga svar.

I fredags var tanken att jag skulle göra en magnetröntgen för att eventuellt kunna få några svar. Så blev det dock inte riktigt. Viste att jag har tendenser till klaustrofobi men viste absolut inte hur jobbigt det var. Så fick en panikattack innan ens själva undersökningen hann börja så blev inget av det. Så står fortfarande på ruta 1 kan man säga.

Pga detta så har jag varit väldigt väldigt trött och tillbringat mycket tid i sängen framför serier och youtube. Man blir extremt duktig på att göra bedömningar på vad man ska lägga sin energi på. Det har betytt att det mest varit äta sova träna som jag lagt min energi på. Där av att det varit dålig uppdatering osv. Vart lite kaos hemma minst sagt också men i går tog jag tag i det och fixade och donade vilket var riktigt skönt. Man får ta vara på den energin man har liksom.

Idag är det dubbla innebandymatcher som gäller titta 1 och spela 1. Så blir några timmar ute på vift minst sagt. Kommer nog sova väldigt gott då jag kommer hem sen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer