Laddad för fredag  

Snart är det dags att börja fixa oss för en fika dejt tillsammans med Maja och hennes små tjejer. Va rätt länge sen vi träffade dem nu känns det som.

Tjejerna sitter och äter frukost. Grötklämis och russin. Väldigt mysig start på dagen.

Jag sitter och kollar lite youtube och har käkat frukost och ska försöka fixa till mig lite tänker jag.

I går va vi ute en sväng, blev en runda till både babyproffsen för att köpa vattenflaskor åt tjejerna. Dem blev jätte bra. Sen gick vi en sväng på dollarstore och så klart kom vi hem med lite små saker. Gör man ju typ alltid fast man inte ska köpa något.

I helgen är vi ensamma hemma då mamma och pappa åkte till fjällen igen i går. Ganska skönt med lite egentid ändå.

På söndag ska vi åka i väg och umgås med Frida, Astrid och Måns. Vi ska åka upp och kolla på deras nya lägenhet en sväng. Ska bli spännande och se hur dem fått det där.

Känner att jag börjar komma in i en sådan rastlös period. Det känns som ingenting blir helhjärtat gjort. Kan typ inte ens se klart ett helt yotubeklipp utan att ha pausat eller byt klipp eller något liknande. Men så blir det i bland. Tror att det kan vara för att jag nu varit hemma i 11 månader.

Om exakt en vecka har det även gått ett helt år sedan jag flyttade tillbaka till Umeå. Det vill säga att det även är ett år sedan jag var i Stockholm sist. Det är faktiskt ganska sjukt att tänka på.

Nej nu är det hög tid att börja fixa sig och försöka bli lite människa igen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg