Kvällsfunderingar - Skitsnack och Hur man tar det

Den senaste tiden har jag märkt av ett fenomen som jag anser vara större i grupper som består av tjejer. Det är det här med att snacka skit om varandra bakom ryggen. Jag trodde att man vid 27års ålder inte längre skulle vara måltavla för det. I och för sig så umgås jag i kretsar där människor är yngre än mig men det är oavsett ålder är beteende som inte behöver finnas där.

Jag har aldrig orkat bemöta det som sägs. Jag är ganska bra på att bara ta saker. Först blir man såg klart lite ledsen. Men Jag har kommit till den punkten att jag bara omvandlar skitsnacket till energi. Det blir min motivation. Men det är ju helt olika från person till person hur man reagerar samt vad som sägs.

Det som det påverkat mest är min tillit till andra människor.

Jag personligen är av åsikten att kan man inte säga det man vill säga till personen det berör så ska man inte säga det alls.

Det är så himla lätt att stå på sidan om eller sitta bakom datorn och snacka. Men då det kommer till kritan så är det inte lika lätt. Det man även ska vara medveten om är att det allt som oftast kommer fram.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer