kombinerad båt och skogstur

I dag har vi haft en mysig stund i naturen. Både åkt båt och gått en tur i skogen. Det har gått super bra med dem små och varit väldigt mysigt också. Här tog dem en liten powernap, eller ja dem hade inte vaknat mellan båtturen och att vi skulle gå i väg. Dem är verkligen lätta att ha med som jag säkert sagt tusen gånger. Under promenaden hade vi dem i varsin bärsele som jag och pappa bar dem i. Det gick hur bra som helst.

VI var ute i ett par timmar och ja man blir ganska trött i kroppen att bära runt dem i selen. Dem väger ändå runt 5kg respektive 6kg. Sen att vi glömde vattenflaskan i båten gjorde det ju inte direkt bättre.

Sedan vi kom hem så har vi varit ett ganska trött gäng. Mamma och pappa satte sig direkt och rensande svampen Tindra satt bredvid i babysittern och Emilia somnade innan hon ens han ur flytvästen och jag tog en paus och kollade klart på den serien jag sett ett tag nu.

Sen har vi bara ätit middag bestående av renskav potatis och egenplockade kantareller. Det var riktigt gott kan jag säga.

Resten av kvällen har varit väldigt lugn barnen har dock varit lite smått övertrötta så dem har varit lite griniga en stund nu på kvällen. Emilia fick för sig att ända stället som dög att somna på var köksbordet.

klockan är strax efter 21. och jag är redan hur trött som helst. Ska försöka se lite tv eller någon serie innan jag somnar. I morgon blir det nog en lugnare dag. Jag ska kanske sätta mig och redigera det vi filmade med go-prokameran i dag. Inte ens kollat igenom det så vet inte alls vad det blev.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg