köksbords kontor

Just nu har sitter jag med lite fix på datorn. Mamma är ute och går med tjejerna så då får man passa på lite. Började med att ta en välbehövlig dusch.

Lagt upp lite annonser på tradera och pysslat på lite. Ska sätta mig och rensa mailen lite tänker jag. Sådant där som är bra att få gjort helt enkelt. Annars vet jag faktiskt inte alls vad som händer riktigt i dag. Ska ta med mig tjejerna på Ica en sväng sen då vi behöver handla lite.

Känner att jag är i en sådan oinspirerad period där min kreativitet inte är direkt på topp. Energin finns inte riktigt där till träning heller. Det ska jag dock försöka ändra på då träningen trots allt är något som ger mig bra med energi.

Det snöar ute vilket faktiskt är ganska mysigt. Jag är ju i grund och botten en människa som gillar vintern och snö så klagar inte. Det ända som blir lite jobbigare är ju alla kläder man måste ha på barnen. Men annars så är det ju bara mysigt tycker jag. En sak till som blir jobbig är dock att dem i mitt område är så sjukt dålig på att ploga vägarna på ett vettigt sätt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar