Klippt mig

Nu ligger båda tjejerna här bredvid mig i soffan, dem har precis vaknat från en liten tupplur. Vi ska strax packa ihop oss och så ska vi ut en sväng. VI ska möta upp min mamma och pappa så ska dem ta tjejerna så att jag kan åka en sväng och träna på gymmet innan vi ska äta lite middag uppe hos dem. Behöver också gå ett litet ärende i stan.

Ja här ser ni en trött mamma med gårdagens smink.
I går fick jag något ryck innan hockeyn och gick till mamma och frågade om hon kunde klippa av mitt hår lite. Slutade med att typ 15cm försvann. Väldigt skönt och jag blev super mega nöjd helt klart. Ska bara slägga på lite silvershampo tänker jag.

Hockeyn i går var trevligt fast själva spelet hade mer att önska från mina vita, gula blå krigare. Men hade det trevligt med en kompis och rätt skönt med lite egentid. Mamma passade dem små medans pappa också var på matchen fast på ståplats.

Då jag kom hem var det bara att lägga tjejerna och gå i säng själv. Va dock en natt med rätt mycket vakentid av någon anledning så är rätt sliten i dag, Men så är det i bland med små. Har varit väldigt lite sådant för mig så ska inte klaga alls. och framför allt är mina väldigt glada och snälla trots att dem är vakna. Det gör det ändå väldigt mycket lättare på något sätt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer