Klädsortering och efterlängtad comeback

Nu på förmiddagen har jag ägnat lite tid till att sortera barnens kläder. Tagit bort det som blivit för smått samt att sorterat allt i storlekar så att jag har lite mer koll på vad jag har osv. Då jag inte fått alla hyllor och korgar till mina garderober så kan jag dock inte riktigt ställa i ordning där än så det är rätt mycket kläder överallt just nu. Nästa steg är att sortera lite mer i mina egna prylar.

Just nu sover Tindra i vagnen i hallen och Emilia ligger här bredvid och snuttar på sin snutte så hon kommer nog också att somna väldigt snart.

En väldigt gammal bild.

I kväll ska jag få göra något jag inte gjort på väldigt länge. Och som jag har saknat det. I kväll är det dags för innebandy igen.

Har verkligen saknat att vara en del av ett lag. Tror nästan innebandyn varit det jag saknat mest sen flytten från Stockholm. Och en del människor så klart. Känns som det verkligen va länge sen jag lirade. Först en fotskada, sen pandemin och sen graviditet och flytt.

Vilken form jag är i ska jag dock låta va helt osagt. Ändå bara gått 3,5 månader sen tjejerna kom och jag har väl inte riktigt tränat mage så mycket än. Så får se hur det går helt enkelt.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar