Kärleken till sina barn

I det här inlägget tänker jag försöka förklara någonting som jag inte tror att man på riktigt kan förklara. Jag tror inte man kan förklara kärleken till sina barn.

Jag är obeskrivligt lycklig i att ha fått uppgiften att vara mamma till mina små prinsessor. Två små tjejer som varje dag i lite mer än 3 månader nu givit mig något av det mest fantastiska man kan få.


Emilia Sofia Burman

2021-05-05 07:03 valde du min älskade unge att se världen för första gången. 2695g vägde du och var 48cm lång. Där och då kunde jag för första gången kalla mig mamma.

Ditt temperament har du mest troligt fått av din mamma. Du är en riktigt hejare på att sova. Gärna väldigt länge. Dina snuttisar och filtar är något som alltid är med vid sömn.

När du väl är vaken så sprider du mer än gärna ditt glade leende och dina små härliga skratt.

Tindra Victoria Burman

24 min efter din syster kom du till världen. 2635g tung och 46cm lång. Obeskrivlig kärlek från start. Där och då va våran lilla familj komplett.

Likt din syster så skrattar du och ler åt det mesta i livet. Du blir lite arg då du inte får mat i tid, då är det bara att fixa flaskan i 100km/h sen är du nöjd igen.

Du har på senaste tiden också hittat en favorit i att leka med dina egna händer samt att sprattla runt med dina små ben.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer