Kaos dag - Det händer bara i Norrland

Ja den här dagen blev inte så lugn och harmonisk som jag om mitt huvud hade behövt. Skulle ta flyget mot Stockholm 15.30. Låg därför kvar lite extra länge i sängen och halvsov och tänkte att jag skulle äta en ordentlig lunch innan jag skulle börja dra mig mot flygplatsen där vid 14 tiden. Men nej strax före kl 12 så ringer telefonen (tur jag märkte det) och det är från flygbolaget som säger att dem flyttat avgången till en annan flygplats då den som jag egentligen skulle åka i från var igensnöad.
Eftersom det handlar om Norrland så va närmsta fungerade flygplats 23 mil bort. Och så klart var det ju svin halt på vägarna så tog lite över 3h att ta sig ditt.
Så istället för att ha över 3h på mig att äta fixa mig och packa så har jag typ 10 min på mig. Så klart blev det ingen mat, vilket var lika bra då jag alltid blir grymt åksjuk av att åka buss.

efter mer än 3h i buss och ca 1,5h flyg är jag i alla fall glad att jag kom hem i dag. Hade verkligen strulat till det annars.

Det är så här det kan gå till i Norrland. Lite kontraster på hur detta hade hanteras på större flygplatser och i större städer. Men det är väl lite det som är charmen också.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg