Jävla skit prov

Detta skrev jag i går men då gick det inte att publicera det: Kan inte påstå att provet gick så där super bra, får va glad om det blir ett G. Pallar inte att vi inte får veta resultatet direkt, jag är en sån som blir väldigt besviken och att inte få veta gör ju saken inte direkt bättre. Bara hoppas på det bästa.
Får se vad dagen har att erbjuda, provet tog bort all min posetiva energi, nu vill jag bara hem och lägga mig i sängen och absolut inte göra någonting alls. Får se om det blir iksu i kväll igen. Skulle behövt köra det tunga knä passet, blev en ny variant i går som inte alls gav mig någon träningsvärk, på gott och ont. Ska nog skicka i i väg ett mejl till sjukgymnasten och kolla om det verkligen ska vara så att man ska ha sån träningsvärk/värk att man går som en pingvin i flera dagar efteråt, i går blev det i alla fall som sagt ett lättare knä /ben pass bestånde av hantelutfall, tåhävning och bencurl 3*12 på alla med relativt lätt vikt. ska försöka varva detta med det tunga passet som består av benböj, benpress, tåhävning 15*4 med tung vikt. Vi får hoppas att knäet blir bättre av detta. Ska se till att tränna upp det ordentligt under sommaren.
Såg nu en gladare nyhet och det är att vi redan förre sista matchen har plasering för att få lira korpen slutspel i innebandy, hehe vilket skämt egentligen så dåligt som vi stundtals har spelat. Tror dock att det lär ta stop i semin vilket lag vi än får möta.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer