Jaha nu vare dags då

Emilia körde lite kvälls jobb på datorn innan det var sovdags i går kväll. Väldigt koncentrerad.

Mina kids är verkligen så mysiga på morgonen både mot varandra och mot mig.

I morse vaknade jag kring 07:00 och en stund senare vaknade Emilia och sen Tindra. Jag plockade över Tindra till oss så dem fick mysa lite tillsammans, brukar försöka göra det då det finns tid för det. Det är verkligen det bästa som finns att se hur dem lyser upp då dem ser varandra.

Annars så vaknade jag med magknip i morse. Dock har det hunnit gå över nu som tur är. Det är sådana gånger det märks lite extra att man är ensam med tjejerna. Tur då att dem är otroligt snälla. VI får se om vi tar oss ut något i eftermiddag. Kanske gör något hemma pyssel eller så annars vi får se helt enkelt

Just nu ligger tjejerna och tar sin förmiddags vila. Tindra i sin säng och Emilia i vagnen. Får se hur länge det varar dock. Väldigt olika just nu hur länge dem vill sova. Speciellt då det blir sovstund inne.

Jag tycker att man i bland kan må bättre av att fixa i ordning sig ändå, även fast man inte är på topp och ska göra något. Att man ändå kliver upp och fixar sig osv. Så det är väl typ det jag ska göra nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar