Intervjuar mig själv

I dag sa burken åt mig att intervjua mig själv så det är det som detta inlägg kommer bestå utav. Det är väl en chans för nya läsare att få veta lite om mig också antar jag.

Ge oss en liten snabb presentation vem är du?

Elin Burman heter jag. Jag är en 31årig ensamstående mamma som efter över 7år i Stockholm flyttade hem till Umeå innan tvillingarna kom.

Hur känns det att flyttat hem till Norrland efter så lång tid?

Det känns bara bra. Hade funderat på att det var dags att flyttat hemåt även innan jag blev gravid med tjejerna men så klart blev det lite snabbare än jag kanske först hade tänkt då det visade sig att jag inte bara väntande barn utan att dem även var två.

Berätta lite om dina små.

Tindra och Emilia heter mina tjejer. Dem är född 5/5-21 och är således lite drygt 9,5 månader nu. Dem föddes i v 37 (36+6) så dem är födda drygt 3 veckor för tidigt. Två spralliga tjejer som verkligen förgyller mitt liv varje dag. Dem älskar att ge sin mamma sovmorgon vilket är väldigt tacksam. Läs gärna månads uppdateringarna om ni vill veta mer om dem..


Vad skulle du vilja jobba med när mammaledigheten är över?

Ett drömyrke är att gå tillbaka och jobba med något inom event och projekt igen. Denna gång även på heltid. (har jobbat en hel del med det men på ideel basis tidigare) Annars skulle jag vilja jobba med ett yrke där man får träffa folk. Inget som enbart går ut på att sitta hemma vid datorn är något som lockar just nu

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar